ELEKTRO partner Skien AS er et firma etablert i januar 2001, med solid kunnskap innenfor elektro sterk-/ og svakstrømsinstallasjoner. Vi har fagarbeidere som er kontinuerlig oppdatert innenfor vårt fagområde med de gjeldene lover, regler som til enhver tid er gjeldene. I 2005 valgte firma endring til annen selskapsform; fra enkeltmannsforetak til aksjeselskap, pga. økende oppdragsmengde m.m.Vi har som hovedfilosofi å være tilstede når kunden trenger oss.

Vi valgt å være medlem i en elektro-kjede, dette vil igjen gi deg som kunde en sikker og solid samarbeidspartner. For mer info, se  www.sikringen.no.

Våre godkjenninger

Ffv.no Godkjent som ansvarshavende i henhold til FFV (Fagrådet For Våtromsnormen). Fagarbeider innenfor elektrikerfaget gr.L er også våtromsgodkjent.

Dnvgl.no Autorisert elektroinstallatør gr.L, godkjent installasjonsinspektør, sertifisert av Det Norske Veritas og har El-kontrollør Bolig-godkjente montører.

Dsb.no Godkjent elektroentreprenør for installasjon.

Nasjonal kommunikasjons myndighet, godkjent autorisasjon for EKOM: Fiber, Ethernet, Koaks, Data, Trådløst samband, TV/Radio.

Direktoratet for byggkvalitet, godkjent i tiltaksklassse II for prosjekterende og utførende av brannalarm, nødlys og ledesystem.